BİR GARİP UYGULAMA!

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden emekli olan Hünkar Şenkaya’nın tekrar Zabıta Müdürü olarak atanacak olması konuşuluyor.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden emekli olan Hünkar Şenkaya’nın tekrar Zabıta Müdürü olarak atanacak olması konuşuluyor.

Emekli zabıta memuru Hünkar Şenkaya’nın DSP’li Marmaris eski Belediye Başkanı Ali Acar’ın seçim çalışmalarına katıldığı biliniyor. Hünkar Şenkaya’nın seçim çalışmalarına katıldığı fotoğraflar basına sızarken, Marmarislilier de duruma çok tepkili. Gazetemiz GÜNDEM’e açıklama yapan bazı vatandaşlar, ‘Bu görevi üstlenebilecek onlarca likayat sahibi zabıta memuru arkadaş varken, hem emekli olmuş, hem DSP’nin seçim çalışmalarına katılmış bir ismi tekrar zabıta müdürü olarak görevlendirmeyi garip bir uygulama’ olarak nitelediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri