BİR ASIRLIK COŞKU

Cumhuriyetin Kalesi Marmaris, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı hafta boyunca çeşitli etkinliklerle adına yakışır bir coşkuyla kutladı.

Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Pazar günü düzenlenen fener alayında binlerce Marmaris yaşayanı, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle coşku içerisinde 19 Mayıs Gençlik Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş öncesinde Marmaris Belediyesi önünde kurulan stantta Belediye görevlilerince vatandaşlara ücretsiz bayrak dağıtıldı.

Ketenci Kavşağı'ndan saat 18.30'da başlayan Fener Alayı’na yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Atatürk Caddesi’nden, Gençlik Meydanı'na uzanan yürüyüşte Belediye Başkanı Mehmet Oktay, protokol üyeleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. Yürüyüşte 250 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı da büyük bir gururla vatandaşlarca taşındı. 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı gibi milli marşlar yürüyüşe coşku kattı.

Coşkulu kalabalık 19 Mayıs Gençlik Meydanı ulaştığında onları 1919 kişinin hep birlikte yer aldığı Atabarı gösterisi karşıladı. Sahnedeyse 10. Marmaris Halk Dansları Festivali'nde gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri saat 21.30'a kadar sürdü.

ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’