BİLİNÇLİ TARIM SEMİNERİ

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Marmaris İlçe Tarım Müdürü Nejmettin Kaya’nın hazırlayıp sunduğu “Modern Tarım ve Sağlık” konulu seminere katılım sağladı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Marmaris İlçe Tarım Müdürü Nejmettin Kaya’nın hazırlayıp sunduğu  “Modern Tarım ve Sağlık” konulu seminere katılım sağladı.

Seminerde bilinçli tarım konusunda bilgi veren İlçe Tarım Müdürü “Bilinçsiz kullanılan ilaç ve gübre ürüne ve dolayısıyla bizlere zarar veriyor. Çiftçilerimizin bu konuda bilinçlenmesi şart. Ve şunu bilmeliyiz ki Ülkemizde GDO’lu tohumların satılması kesinlikle yasaktır ve cezası vardır. “diyerek Modern tarımın detaylarını sunumlarla anlattı.

Seminerin sonunda Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen “Bugün Türkiye tarımda başarılı bir ülke. Avrupa Birliği'nde tarımsal hasılatta Türkiye birinci, dünyada yedinci sıradayız. Hiçbir ülkeye bağımlılığımız yok. Bu da bizi gururlandırıyor.” dedi

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı