Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin kayıtları başlıyor

Denizli Belediyesi Başkanı Zolan:"Çocukların eğitimine yardımcı olmak amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Bilgi evleri ve Kurs Merkezi kayıtlarımız 16 Eylül'de başlayacak

Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, "Çocukların eğitimine yardımcı olmak amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Bilgi evleri ve Kurs Merkezi kayıtlarımız 16 Eylül'de başlayak" dedi.

Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada, en büyük yatırımların çocuklara yapılması gerektiği bilinciyle hareket ettiklerini, bu bilinçle de geleceği şekillendirecek çocukların sosyal ve kültürel eğitimine destek verecek projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Açılacak olan merkezlerin özellikle çalışan, maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocuklarına hizmet vereceğini ifade eden Zolan, şunları söyledi:

"Çocuklarımız okuldan merkezimize gelince verilen günlük ev ödevlerini uzman ve branşı uygun öğretmenlerin gözetiminde doğru ve eksiksiz şekilde yapıyor. Çocuklarımız, okuldaki müfredatın paralelinde anlatılanları pekiştirmekte ve anlamadıklarını da öğrenme şansı bulmakta. Ayrıca düzenli bir şekilde müfredata uygun test çözümüyle sınavlara hazırlanmakta. Bunların dışında arta kalan zamanlarını da satranç, dans, drama ve kitap okuma saatleri ile kaliteli olarak geçirmekte. Bu nedenle tüm çocuklarımızı bilgi evlerimize davet ediyorum."

Muhabir: İbrahim Süzer
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik