Devlet Hastanesi'nde İlk Kez
Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı
Her geçen yıl teknolojik altyapısını geliştiren Marmaris Devlet Hastanesi'nde bir ilke imza atıldı. Hastanede ilk kez beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.
Devlet Hastanesi'ndeki görüntüleme merkezinin eksikliklerin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak hizmetlerin sayısının da arttığı ifade edildi.
Marmaris Devlet Hastanesi'nde ilk defa gerçekleştirilen ve başarılı geçen beyin tümörü ameliyatının ardından, sağlığına kavuşan hastanın taburcu edildiği belirtildi.
Ameliyat hakkında gazetecilere bilgi veren Beyin Cerrahı Opr. Dr. Turgay Ersoy, 54 yaşındaki hastanın ameliyatının geçen hafta gerçekleştirdiklerini söyledi.
Beyin cerrahi bölümü sayesinde Marmaris Devlet Hastanesi'nde pek çok şikayete müdahale edilebildiğini kaydeden Ersoy, ''54 yaşındaki bir erkek hasta vücudunun bir tarafında hafif felç, nöbet şikayetiyle geldi. Ameliyata aldık ve başarılı bir operasyon geçirdi. Hastamızı taburcu ederek onkolojİ servisine yönlendirdik. Beyin cerrahi bölümünde, boyun fıtığı, bel fıtığı, kafa travması ve sinirlerle ilgili birçok operasyonu yapabiliyoruz'' diye konuştu.
Hastane yetkilileri ise Marmaris Devlet Hastanesi'nin vatandaşların hemen hemen bütün sağlık şikayetlerini giderecek duruma geldiğine dikkati çekti.
Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı
Her geçen yıl teknolojik altyapısını geliştiren Marmaris Devlet Hastanesi'nde bir ilke imza atıldı.
Yorum Yap
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.