Beldibi Ak Parti gençlik toplantısı

Şaban Yıldırımın AK Parti Beldibi belediye başkan aday adalığını açıklamasının ardından Beldibi'nde yapılmaya başlanan Ak Parti gençlik toplantılarının üçüncüsü dün belde teşkilatında yapıldı100 civarında gencin iştirak ettiği toplantıda Şaban Yıldırım Ak

Şaban Yıldırımın AK Parti Beldibi belediye başkan aday adalığını açıklamasının ardından Beldibi'nde yapılmaya başlanan Ak Parti gençlik toplantılarının üçüncüsü dün belde teşkilatında yapıldı100 civarında gencin iştirak ettiği toplantıda Şaban Yıldırım Ak partili gençlere çağrıda bulunarak en iyi durumda olmamıza karşın en kötü durumdaymışız gibi Beldibi!nde gece gündüz çalışarak ezici bir başarı elde edeceğiz” dedi.
Toplantıda Gençlerin işe Beldibi!ne uygun bir slogan üreterek başlamaları gerektiğini belirten Ak parti Beldibi belediye başkan aday adayı Şaban Yıldırım “Biz sizleri sadece seçimden seçime kullanılan araçlar olarak değil siyasete yön veren kişiler olarak görüyoruz, her biriniz Beldibi ile ilgili bir şey söylemeli herkes tartışmalı” dedi.
Beldibi'ni birim birim bölerek her birimden sorumlu bir genç tayin edeceklerini belirten Yıldırım “herkesin sorunlarını buraya getirip tartışacağız çözüm üreteceğiz” dedi
Gençlerin toplantısına katılarak onları onurlandıran Ak parti eski ilçe başkanı Turan Şahin ve İçmeler ak parti belediye başkan aday adayı Osman Ekinci de gençlere kısa bir konuşma yaparak gençlerin dinamizmine güvendiklerini belirttiler.
Daha sonra Ak partili gençlerden Gülser Ay söz alarak şunları söyledi Biz Ak Parti'ye gençler ilişkin önemli projeleri olduğu için katıldık ve burada bu projelerin hayat bulması için çalışacağız” dediler.
Bir başka Ak Partili genç Mehmet Şaman ise ilk günden beri tüm toplantılara katıldığının belirterek “çığ gibi büyüyoruz. Daha da çok çalışıp Ak Parti'yi Beldibi'nde gülen parti yapacağız” dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR