Belçikalı güzeller Marmaris’te kampa girdi

Belçikalı güzeller Marmaris’te kampa girdi

Belçika’nın Limburg kentinde düzenlenecek güzellik yarışmasında finale kalan 20 genç finalist,  Marmaris’te bir haftalık kampa girdi.

Kamp süresince, şehir turu yappıp, tarihi ve doğal özellikteki mesire yerlerini gezerken,  ‘Miss Limburg’un Kraliçe adayları, yarışmanın tanıtım filmi için de Marmaris’te kamera karşısına geçti. Günnücek Milli Parkı’ndaki çekimler birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Güzellerin, kampın ardından 14 Mayıs tarihinde  ülkelerine geri döneceği, 2014’ün sonunda gerçekleşecek ‘Miss Limburg’da dereceye girenlerin ise 2015’te düzenlenecek ‘Miss Belgium’ güzellik yarışmasına katılmaya hak kazanacağı belirtildi. Türk uyruklu güzel de yarışacak

Kraliçe adaylarının arasında bulunan 18 yaşındaki Türk kökenli Belçika vatandaşı Rana Türkoğlu, internet üzerinden başvuru yaptığını ve ilk 20 kişi arasına kalmayı başardığını söyledi.  Türkoğlu, “Ailem Belçika’da yaşıyor. Ben de orada doğdum ama Türk’üm. Yarışmaya internet üzerinden başvurdum. Elemeler sonucunda ilk 20 ye kalmayı başardım. Kampın Türkiye’de olacağını duyunca çok heyecanlandım” dedi. Türkoğlu eğer kazanamazsa ‘Miss Turkey’ güzellik yarışmasına katılmayı planladığını sözlerine ekledi. (Sündüs IRMAK)

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI