Başkan Ünlü Okulları Ziyaret Etti

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Armutalan'da bulunan okullardaki yönetici ve öğretmenlerle beraber, Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret ederek, bu mutlu günlerini kutladı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, öğretmenlerin bir ülkenin kalkınması için bel kemiği olduğunu söyleyerek, bütün öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.
Armutalan Belediye Başkanı Ünlü, Armutalan'da bulunan, Evren Paşa, Şehit Ahmet Benler, Ahu Hetman, Ufuk İlköğretim okulları yöneticileri ve öğretmenleri ile, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret ederek bu anlamlı günde öğretmenlerimizle beraber oldu. Ziyaretlerde tüm öğretmenlerle tek tek sohbet eden Ünlü, ayrıca okul yöneticilerinden okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “ Öğretmenlerimiz bir toplumun bel kemiği. Çünkü biz geleceğimizi yani çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet diyoruz. Bir ülkede eğitim ne kadar iyi olursa gelişmişlikte o kadar artar. Öğretmenlerimiz bu şartlarda fedakarca, çocuklarımıza en iyi eğitim vermeye çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyetinin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'te eğitime ve öğretmelere çok önem vermiş öğretmenlerimizi baş tacı etmiştir.” diyerek, öğretmenlerimizi sadece bu günde değil her zaman hatırlayıp gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Ünlü'nün ziyaretlerinden oldukça memnun olan Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan yaptığı açıklamada, “Bu zamana kadar Başkan Muhammet Ünlü bir eğitim gönüllüsü olarak eğitimle ilgili konularda desteğini esirgemedi. Eğitim için elinden geleni yaptı. İnanıyorum ki bundan sonra da yapmaya devam edecek. Yaptıkları her şey için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI