BAŞKAN OKTAY’DAN İADE-İ ZİYARET

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı Sg Yarbay Akın Coşkunlar ve Marmaris Emniyet Müdürü Aycan Çakır Öztürk’e iade-i ziyarette bulundu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilk olarak Ağustos’ta göreve başlayan Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı Sg Yarbay Akın Coşkunlar’ı ziyaret etti.

 

Oktay, “İlçemizde deniz emniyetini sağlayan bu önemli kurumun başında yer alan komutanımız nezdinde tüm görevlilere çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Oktay ardından Emniyet Müdürü Aycan Çakır Öztürk’e ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette yaz sezonu ve asayişle ilgili sohbet edildi. Misafirperverliği için Öztürk’e teşekkür eden Oktay, “İlçemizin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan emniyet mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Öte yandan Başkan Mehmet Oktay, makamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürü Ömer Bolat’ı ağırladı. Görüşmeye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş'ın da katıldı.

ÇEVRE DÜŞMANLARI YANGIN TABELASINI BİLE ORMANA ATMIŞ
BİLİM PARKI İÇİN KOMŞU İLÇELERDEN GELDİLER
Marmaris Belediyesi Spor Kulübü'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN GECE DENETİMİ
BÜYÜKELÇİ MORRİS’TEN ÜNLÜ’YE ZİYARET
Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret
Can dostlar İçin Acil Müdahale Aracı Yollarda
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
MUCİZE ÇOCUK YELDA BAŞARAN
Hakan Berk: Türkiye'nin Sanatçısı ve Siyasi Arenada Ses Getiren Şarkısı!