BAŞKAN OKTAY ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendi ilkokul öğretmenini unutmadı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni Zeliha Aydıner'i ziyaret etti. Öğretmenine çiçek hediye eden Oktay, elini öperek gününü kutladı. “Eğitim hayatımız boyunca bir anne şefkatiyle bize dokunan Zeliha öğretmenim benim üzerimde ve yetiştirdiği tüm öğrencilerin üzerinde büyük emeği var. Kendisine verdiği emekler için teşekkür ediyor; uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi. Yaşadığı şaşkınlık ve mutluluk gözünden okunan Zeliha Öğretmen ise öğrencisi Başkan Oktay’a ziyareti için teşekkür etti.

 

EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Mehmet Oktay, Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler Kadriye ve Mehmet Kut’u da ziyaret etti.

 

Başkan Oktay, “Bu kutsal mesleğe ömrünü adamış eğitimcilerimiz nezdinde Kadriye ve Mehmet Kut öğretmenlerimizi ziyaret ettim. Binlerce öğrenci yetiştiren öğretmenlerimizin o güzel anılarını dinledim. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor; sağlıklı bir ömür diliyorum” diye konuştu. Kadriye ve Mehmet Kut da ziyaret için teşekkür ederek Başkan Oktay’a sevgilerini iletti.

Başkan Aras; “Cumhuriyetimiz ve Ülkemiz Siz Gençlere Emanet”
Büyükşehir, Datça’da İçme Suyu Hatlarını Yeniliyor
ENABİRDER’DEN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ’YE ZİYARET
Büyükşehirden Yangın Önlemleri
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türk çiftçisini yokluğa, yoksulluğa ve açlığa mahkum eden bir AKP hükümetinden söz ed
1 günlük Milli yas ilan edildi
GİAD Ankara'da Marnaris'i Konuştu
ÜNLÜ KAPIYI KAPATTI
“Dünya’nın İncisi Marmaris” İNGİLTERE BASININDA
GENÇLİK, GENÇLİK BAYRAMI'NDA BULUŞTU