Başkan Kalaycı: 30 Kasım Dünya Şoförler Günü kutluyorum!

Başkan Kalaycı: “30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü tüm kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.

HABER: TEMEL IRMAK 

Marmaris Şoförler Ve Otomobilciler Odası Bülent Kalaycı, "Gece gündüz demeden mesleğini ifa etmeye çalışan tüm meslektaşlarımızın 30 Kasım Dünya Şoförler gününü kutlar, doğumdan ölüme, hayatın her evresinde var olan şoförlerimize kazasız, belasız hayırlı ve bol  kazançlar dilerim. 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü tüm kalbi duygularımla kutluyorum" dedi."
 

Oda Başkanı Kalaycı Dünya Şoförler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm şoförlerin Dünya Şoförler Günü’nü kutlayan Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şoförlerimiz gece gündüz demeden, ailesine ve sevdiklerine vakit ayıramadan her türlü zor şartlar altında direksiyon başına geçerek mesleğini ifa etmeye çalışıyor. İşe, okula giderken, taşınırken, seyahat ederken hatta rahatsızlandığımızda dahi bizi hiç düşünmeden hastaneye yetiştiren, kısacası hayatımızın her anında yanımızda olan şoför esnafımıza canımızı emanet ediyoruz. Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası  olarak, görevini icra ederek vatandaşlarımız için canını dişine takarak çalışan şoför esnafımızın haklarını koruyor, onlara sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutluyor, kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.”

Başkan Aras; “Cumhuriyetimiz ve Ülkemiz Siz Gençlere Emanet”
Büyükşehir, Datça’da İçme Suyu Hatlarını Yeniliyor
ENABİRDER’DEN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ’YE ZİYARET
Büyükşehirden Yangın Önlemleri
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türk çiftçisini yokluğa, yoksulluğa ve açlığa mahkum eden bir AKP hükümetinden söz ed
1 günlük Milli yas ilan edildi
GİAD Ankara'da Marnaris'i Konuştu
ÜNLÜ KAPIYI KAPATTI
“Dünya’nın İncisi Marmaris” İNGİLTERE BASININDA
GENÇLİK, GENÇLİK BAYRAMI'NDA BULUŞTU