Marmaris Halk Plajında başlayan ve 4 gün sürecek turnuvaya toplamda 56 takım katılıyor. Turnuva 22 Mayıs akşamı ödül töreni ve kapanış kokteyli ile son bulacak.
Turnuvaya Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Arkas, Vakıfbank, Halk Bankası, Numune, Ron Lojistik olmak üzere toplam 24 bayan ve 32 erkek takım katılıyor. Turnuvayı Summer Cup Basın sorumlusu Begüm Doğanay, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, TVF Plaj Voleybolu Komite Başkanı Erkal Taş, BJK Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı, Dernekler Masası Başkanı Batur Gültekin, TVF Komite, Divan ve Sicil Kurulu başkan ve üyeleri de takip edecek.
Yağmur altında başlayan ilk müsabakalara yoğun ilgi olduğu gözlendi.
Başkan Acar Servis Yaptı
Türkiye Plaj Voleybolu Türkiye Kupası Summer Cup 2011'in final etabı Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın servisiyle başladı.
İlk yorum yazan siz olun