ATATÜRK KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Marmaris Erkan Işıksal Tesisleri Star Halı Saha'da düzenlenen olan ''Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'' futbolseverleri buluşturacak.

Marmaris Erkan Işıksal Tesisleri Star Halı Saha'da düzenlenen olan ''Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'' futbolseverleri buluşturacak.
Turnuva hakkında bilgi veren Star Halı Saha İşletmecisi Batuhan Özünal, 06 Nisan 2011 tarihinden itibaren Marmaris Belediyesi'nden kiraladıkları halı sahayı Marmaris halkının hizmetlerinize açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Özünal, ''Marmaris'te özlemle beklendiğini bildiğimiz Atatürk Kupası Futbol Turnuvası
22 Nisan tarihinden başlayarak 19 Mayıs tarihinde son bulacak şekilde organize edilecek.
Atatürk Kupası turnuvasına katılacak takımlarımızın en geç 20 Nisan çarşamba günü saat 17.00'ya kadar tesislerimize gelerek başvurularını yapmaları gerekmektedir'' dedi.
Turnuvanın kura çekimlerinin 21 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da tesislerinde yapılacağını belirten Özünal, kura çekimlerine her takımın sorumlu kişisinin katılacağını kaydetti.
Turnuvada 1., 2. ve 3. takımlar ile gol kralı ve en centilmen takıma kupa ve madalya verileceğini ifade eden Özünal, tüm katılımcı takımların oyuncularına ise kupaya katılım belgesi verileceğini söyledi.

Atatürk Kupası Halı Saha Kuralları ise şunlar:

1. Her takım 16 oyuncu ve 1 sorumlu kişiden oluşacaktır.
2. Maçlar 1 kaleci + 9 oyuncu ile oynanacaktır.
3. Maçlar 50 dk olmak üzere 2 devreden yapılacaktır. Uzatmalar hakem heyeti tarafından tespit edilecektir.
4. Her takımda 30 yaş altı en fazla 6 oyuncu bulunacaktır.
5. Futbol müsabakalarında ofsayt kuralı yoktur.
6. Müsabakalarda taç atışları ayakla yapılacaktır.
7. Oyuncu değişikliği sayısı serbesttir. Sadece çıkan oyuncu tekrar oyuna giremez.
8. Bu değişik kuralların dışında beynelmilel futbol oyun kuralları geçerlidir.
9. Her oyuncunun 1 fotoğrafı ve nüfus cüzdan fotokopisi gerekmektedir.
10. Eleme maçlarında eşitlik halinde 5'er penaltı atışına geçilir, eşitlik bozulmadığı halde seri penaltı atışları eşitlik bozuluncaya kadar devam eder.
11. Katılım Ücreti her takım için 160 TL dır.
12. Turnuva süresince maç ücreti 120 TL olup, maçları yapan takımlar ücreti ortaklaşa ödeyecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri