Aslan Efe Muğla’da

Şehit Ve Gaziler İçin 750 Kilometre Yürüyecek -Marmaris'ten Efe Kıyafeti Ve Elindeki Türk Bayrağıyla Ankara'ya Yürümeye Başlayan Yamanlar, Muğla'ya Ulaştı

Güneydoğu'da şehit olan güvenlik güçleri ve gazilerin anısına efe kıyafetiyle Marmaris'ten Ankara'ya 750 kilometre yürüyecek olan Adnan Yamanlar, Muğla'ya ulaştı.

Marmaris'te ''Aslan Efe'' lakabıyla tanınan Adnan Yamanlar, vatandaşlar tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde Türk bayraklarıyla karşılandı.
Yamanlar, Atatürk Anıtı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurtuluş Savaşı'ndaki birlik ve beraberlik ruhunu yeniden canlandırmak, şehit ve gazilerin unutulmadığını göstermek için yürüyüş başlattığını söyledi.
Adnan Yamanlar, ''Ülkemizin her köşesinde kahramanca görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına, kahraman polislerimize ve fedakar korucularımıza destek olmak amacıyla yürüyeceğim'' dedi.
Hiçbir araç kullanmadan elindeki Türk bayrağıyla 750 kilometre yol katedeceğini ifade eden Yamanlar, 29 Ekimde Anıtkabir'de olmayı hedeflediğini belirtti.
Atatürk'ün ''Vatan toprağı kutsaldır, asla kaderine terk edilemez'' sözüne dikkati çekmek için her geçeceği il, ilçe ve beldeden yanındaki boş fişeklere toprak dolduracağını bildiren Yamanlar, bunları Anıtkabir'deki çiçeklerin toprağına dökeceğini kaydetti.
Marmaris'te 5 aydır elinde Türk bayrağıyla her yeri dolaştığını anlatan Yamanlar, ''Türkün haklı mücadelesini ve sesini dünyaya duyuracağım'' diye konuştu.
Marmaris, Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar güzergahından Ankara'ya yürüyeceğini ifade eden Yamanlar, hiçbir sponsoru bulunmadığını, isteyen herkesin kendisine katılabileceğini söyledi.
Atatürk Anıtı'nda zeybek oynadıktan sonra yürüyüşünü sürdüren Adnan Yamanlar'a, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET