Artistik cimnastik barfikste ilk altın madalya

17. Akdeniz Oyunları'nda erkekler barfiks finallerinde birinci olan milli sporcu Ümit Şamiloğlu, Türkiye'ye, Akdeniz Oyunları tarihinde bu kategorideki ilk altın madalyayı kazandırdı.

Mersin Cimnastik Spor Salonu'nda yapılan alet finalleri erkekler barfiks kategorisinde milli sporcu Şamiloğlu 15.366 puanla puanla ilk sırada yer aldı ve altın madalya kazandı.

15.166 puan elde eden Hırvat sporcu Marijo Moznik'in gümüş madalya aldığı yarışmada, 14.866 puan alan İtalyan Enrico Pozzo bronz madalyanın sahibi oldu. 

Milli sporcu Şamiloğlu, aldığı madalyayla Türkiye'ye, Akdeniz Oyunları tarihinde bu kategorideki ilk altın madalyayı kazandırdı. 

Barfiks kategorisi madalya töreninde sporculara madalyalarını veren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç daha sonra dereceye giren Türk sporcuları tebrik ederek fotoğraf çektirdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri