Armutalan’ın geleceği için AVCI

Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Adayı Uysal Avcı ve ekibi yapmış olduğu bir dizi esnaf ziyaretinde küçük büyük bir çok kitlenin sevgi seli ile karşılandı.

Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Adayı Uysal Avcı ve ekibi yapmış olduğu bir dizi esnaf ziyaretinde küçük büyük bir çok kitlenin sevgi seli ile karşılandı. Uysal Avcı ziyaret esnasında esnaflara ekibini ve projelerini anlatır iken çocuklarında büyük sevgisi ile karşılaştı. Avcı, “29 Marta göreve geldiğimiz de öncelik vereceğimiz projelerden birisi Çocuklarımızın ve beldemizin geleceği öncelikli olacak” dedi

“ Armutalana en iyisini yapaçağiz ”
Türkiye'nin en büyük beldelerinden biri olan Armutalan'a yakışacak en iyi çalışmaları ekibim ile yapacağim diyen Armutalan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Uysal Avcı, “29 Martta yapılacak olan yerel seçimler için gerçekleştirmiş olduğu bazı ziyaretlerde halkın sevgi sevi ile karşılaştı. Gittiği yerde ilgi ve övgü gören Avcı, Armutalan için en iyisini yapmak için göreve talibiz. Armutalan Beldesi Belediye Başkanlığına ve Yönetimine talip olmanın basit bir iş olmadığının farkındayım. Eski yöntemlerle Çağdaş Belediyecilik yapılmayacağının bilincindeyim. Bu nedenle daha fazla bilgi edinebilmek için; 2,5 ay süren Siyaset Akademi Kursuna devam ederek başarı ile bitirdim ve sertifikamı aldım.
Çeşitli illerde düzenlenen farklı konularda Özel Eğitimlere katılarak kendimi geliştirdim, Dünyada 12 ay turizm yapan yerleşim yerlerinde giderek “Armutalan'a daha nasıl iyi hizmet edebilirim” düşüncesiyle incelemelerde bulundum.
Eğitim ve sağlık çok önemeli
“Hayvanlarla, Adnan Menderes Caddesi ile, Datça Yolu çiçeklendirilmesi ile ve en önemlisi eğitim ve sağlıkla ilgili çok güzel projelerimiz var. Eğitim ve sağlık konusuna çok önem veriyoruz. Mesela Belediye ve Evren Paşa İlköğretim Okulu yanında bulunan araç parkını Cami Avlu'ya taşımayı düşünüyoruz. Belediye Halkın rahat ve insanca yaşaması için çalışmalar yapar. Eksiklikler nelerdir, bunları ortaya çıkarmak için iletişim gereklidir. Bu da Halkla İlişkilerin işidir. Biz mahallelerden sorumlu Halkla İlişkiler birimleri oluşturacağız. Bu birimler halkla birebir muhatap olacak, benim yetişemediğim, dinleyemediğim yerde onların sorunlarını dinleyip, belediyeye iletecek ve sorunların çözüm yoluna gidilecek.

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi