Armutalan Ünlü dedi

29 Martta sandık başına giden halk tercihini ikinci kez Muhammet Ünlü' den yana kullandı. CHP Muhammet Ünlü 4112 oy AKP Adayı Uysal Avcı 3123 Oy MHP Adayı Av. Halil Canda 422 Oy aldı.


29 Martta sandık başına giden halk tercihini ikinci kez Muhammet Ünlü' den yana kullandı. CHP Muhammet Ünlü 4112 oy AKP Adayı Uysal Avcı 3123 Oy MHP Adayı Av. Halil Canda 422 Oy aldı.

Sonuçların açıklanması ile gece geç saatlerde CHP Armutalan seçim Ofisine akın eden vatandaş Muhammet Ünlü'yü tebrik etmek için adete sıraya girdi. Başkan Ünlü, tebrikleri kabul ettikten sonra seçim değerlendirmesi yaptı.
“2004 yerel seçimlerinde halkımızın bize güvenmesi ve desteğiyle seçimleri kazanıp 5 yıllık görev süresini başarıyla tamamladık. 2009 yerel seçimlerinde de bütün arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve halkımızın bize teveccüh göstermesi sonucunda yine halkımıza 5 yıl hizmet etmek için seçildik. Bu dönemde yükümüzün, sorumluluğumuzun daha ağır olduğunun bilincindeyiz. Çünkü bu dönemde halkımızın desteği daha da arttı. Bize oy verenlerin sayısı arttı. Bu nedenle sorumluluğumuzun bilincindeyiz.
Biz geçen dönemde hiçbir parti ayrımı yapmadan hizmetimizi sunmuştuk. Bu dönemde de aynı düşünceyle çalışacağız. Armutalan'a ve tüm Armutalan'da yaşayanlara ayrım yapmadan hizmet vereceğiz.
Bu seçim sürecinde bize destek olan, emeğiyle, düşüncesiyle, oyuyla, her türlü katkıyı sağlayan partili arkadaşlarıma, bize destek olanlara ve ayrıca destek vermeyenlere de sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
İyi bir seçim süreci geçirdik. Diğer partilerden aday olan arkadaşlara da teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Her şey Armutalan'a ve Armutalan'da yaşayanlar için olacak. Daha güzel günleri ve güzellikleri hep birlikte yaşamak umuduyla tüm Armutalan Halkına teşekkür edip, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ