Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi açıldı

TÜRSAB Başkanı Ulusoy:- "Turizmin çeşitlendirilmesi ve sezonun uzatılabilmesi için kongre turizminin geliştirilmesi gerekiyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizmin çeşitlendirilmesi ve sezonun uzatılabilmesi için kongre turizminin geliştirilmesi gerektiğini bildirdi.

TÜRSAB tarafından Marmaris'te yaptırılan Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi törenle açıldı.

Armutalan Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerine inşa edilen merkezin açılışına Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, törende yaptığı konuşmada, merkezin ülke ve Marmaris bölgesi turizmine katkı yapacağını ve önemli bir eksikliği gidereceğini söyledi. Turizmin çeşitlendirilmesi açısından bu gibi tesislerin önemli olduğuna işaret eden Ulusoy, sezonun uzatılabilmesi için kongre turizminin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Muğla Belediye Bandosu'nun konser verdiği açılışın ardından katılımcılar merkezi gezdi.

Marmaris'in ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Armutalan Kültür ve Kongre Merkezinde, TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu da hizmet verecek. En üst katında modern bir kütüphane yer alan merkezde çok sayıda konferans salonu bulunuyor. Bin 544 metrekare genişliğindeki alanda inşa edilen merkez, 19 yıl sonra belediyeye devredilecek.

Muhabir: Levent Kişi
Yayınlayan: Leyla Ataman Koyuncuoğlu

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET