Yeni yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ünlü ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar dileyip, bu güne kadar gösterilen başarının devamı için çalışmalara aynı hızla devam edilmesi gerektiğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Armutalan yeni yönetimi Başkan Necati Karakuş eşliğinde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’yü ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Totoğlu, Melika Sarıoğlu, Güneş Koçal, Turan Sandıkçı, Hatice Özbaşlı, Pakize Başman ve İsmail Özlü bulundu.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan CHP Armutalan Belde Başkanı Necati Karakuş, yeni yönetimimizi tanıtmak için başkanımızı ziyarette geldiklerini belirterek, “ Bizde eski yönetimler gibi elimizden gelen çalışmayı yapıp partimizi en üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız.” dedi.
Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’de yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyerek, “ Bu güne kadar çok güzel çalışmalar oldu ve seçimleri kazandık. İnanıyorum ki bu yönetimde çok çalışacak ve önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde en iyi sonucu alacak. Yeni görevinizde başarılar dileyip hayırlı olsun.” dedi