Armutalan Belediyesi Ramazan Paketlerini Dağıtmaya Başladı

Armutalan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan paketlerini dağıtmaya başladı. Hazır paketler halinde dağıtılan yardımlar dört kişilik bir ailenin bir aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi va

Yapılan bu ramazan yardımları hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, dağıtılan ramazan paketlerinde 4 kişilik bir ailenin ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığını belirterek, geçen ramazanlarda ortalama 750 kadar paket dağıtıldığını bu sene ise hedeflerinin 1000 paket dağıtmak olduğunu söylediler.

Sevgi, kardeşlik ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan Ayında Armutalan Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlara gıda yardımı yaparak bir nebzede olsa da ihtiyaçları karşılıyor. Yapılan bu yardımlar hakkında bilgi veren Armutalan Belediyesi yetkilileri, “ Hoşgörü ve yardımlaşmanın en yüksek seviyeye çıktığı ramazan ayında, bölgemizde yardıma muhtaç vatandaşları muhtarlıklarımız ve görevlilerimiz tarafından tespit edip adreslerini listelemiştik. Bu yardım paketlerimizi daha önceden tespit ettiğimiz adreslere görevlilerimiz bizzat giderek elden vatandaşlarımıza teslim ediyor.
Bu gıda maddelerinin bir kısmını Belediyemiz, bir kısmını da hayırsever vatandaş ve kurumlar tarafından karşılanıyor. Bu yardım paketlerimizi ramazanın başladığı günden itibaren dağıtmaya başladık. Geçen yıllar ortalama 750 ramazan paketi dağıtmıştık. Bu sene en az 1000 paket dağıtmayı düşünüyoruz. Amacımız bu manevi günlerde yardıma muhtaç olan insanları bir parça olsa da rahatlatmak.” olduğunu belirterek, ilk olarak Merkez Mahallesinden yardımları dağıtmaya başladıklarını en kısa zamanda diğer mahallelerinde dağıtımının- yapılacağını söylediler.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ