Arkadaş kavgası cinayetle bitti

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler beldesinde birlikte alkol alan iki arkadaş arasında çıkan kavga cinayetle bitti.

Edinilen bilgiye göre sabaha karşı yaşanan olayda 26 yaşındaki Atilla Ş. arkadaşları Kevser O. İle Soner Ö. Cumhuriyet Caddesi 11 sokaktaki evinde bir araya gelip alkol alıp sohbet etmeye başladı. Sohbete gece saat 01.30 sıralarında eve alkollü olarak gelen O'nun kuzeni Fikret Y. (28) de katıldı. Sohbet sırasında iki kuzen O. ve Y., bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayınca kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine çocukluk arkadaşı olduğu iddia edilen Kevser O. ile Fikret Y. birbirlerini darp ettiler. Araya giren arkadaşları kavga eden gençleri ayırdı.

Sinirlerine hakim olamayan Atilla Ş. hava almak için dışarı çıktı. Bir süre dışarıda gezen Atilla Ş. saat 03.00 sıralarında 33. Sokak'taki evinin önüne geldiği Fikret Y'ye seslenerek dışarı çıkmasını istedi. Fikret Y. dışarı çıkar çıkmaz, Atilla Ş.'nin saldırısına sopalı ve bıçaklı saldırısına uğradı. Kanlar içerisinde yere yığılan Fikret Y. olay yerinde hayatını kaybetti.

Atilla Ş. İse Polis tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Atilla Ş.'nin 341 promil alkollü olduğu öğrenilirken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI