Ali Acar’dan Oda Başkanlarına: Marmaris'in ticareti etkileyen sorunlarını biliyoruz. El birliği ile Marmaris İYİ olacak

Haber Merkezi

Marmaris İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Acar Marmaris'te faaliyet gösteren oda başkanları ve temsilcileriyle makamlarında bir araya geldi.

Ali Acar’ın öncülüğünde Oda Başkanları gezisine, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Toksoy, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akhan, Kadın Politikaları Başkanı Yeliz Küçükdemir ve Memleket Partisi İlçe Başkanı Cihan Bayrı iştirak etti.

Oda Başkanlarından Marmaris'te mevcut yürütülen veya yürütülmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunduk.

Ali Acar bu görüşme ile ilgili şunları söyledi Oda Başkanlarımızdan, Marmaris'in genel ve ticari sorunlarını dinledik çözümleri için istişarelerde bulunduk. El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz. Marmaris eski güzel günlerine geri dönecek. Bizleri ağırlayan Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Başkanı Bülent Kalaycı’ya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Halil Bağlı’ya, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’a, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan’a ve odalarımızda hizmet veren tüm personele misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ali Acar son olarak el birliği ile Marmaris İYİ olacak dedi.

Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ
YABAN DOMUZLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI ARANIYOR
ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLER İÇİN BELEDİYE’DEN UYARI
Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE
KADIN KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR KAHVALTISI
TGF HEYETİ MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Azmi Karamahmutoğlu, Özgür Özel, AKP İle Dini nikahı Kıymış