Ali Acar sığla ağacı dağıttı

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ali Acar, seçim bürosunda 300 sığla ağacı fidanı dağıtıldı, yüzlerce kişiye çay simit ikram edildi.

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ali Acar, seçim bürosunda 300 sığla ağacı fidanı dağıtıldı, yüzlerce kişiye çay simit ikram edildi. 7'den 70'e çok sayıda kişinin seçim bürosu ve etrafında oluşturduğu manzara, adeta hafta sonu kahvaltısını birlikte yapan büyük bir aile görüntüsü verdi.

Ali Acar, geçtiğimiz hafta sonu olduğu gibi, Ulusal Egemenlik Caddesi'ndeki seçim bürosunda Cumartesi günü saat 10.00–12.00 arasında, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Seçim bürosunu ziyaret eden ve sayıları bini aşan kalabalığa, çay, simit ve peynir ikram edilirken, Marmaris'in simgelerinden biri haline gelen 300 sığla ağacı fidanı da dağıtıldı. Görsel güzelliğinin yanı sıra, elde edilen yağı, geçmişte Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın "aşk iksiri" ve parfüm olarak kullanıldığı belirtilen, günümüzde ise ilaç ve kozmetik sektörünün önemli bir hammaddesi olan sığlalar, büyük ilgi gördü.

Başkan Acar da, seçim bürosunun önündeki içerisindeki masaları tıklım tıklım dolduran, kendilerine çay ve simit ikram edilen vatandaşlarla tek tek görüşüp sohbet etti. Başta çocuklar ve yaşlılar olmak üzere tüm konuklarıyla yakından ilgilenen ve gördüğü ilgiden hayli memnun kaldığı gözlenen Ali Acar, sohbetleri sırasında, belediye başkanlığı görevini yürüttüğü sırada daha güzel, daha çağdaş, daha aydınlık gelecek yaratmak amacıyla çalıştığını, bundan böyle de aynı anlayış içerisinde olacağını vurguladı. Ali Acar, neden sığla fidanı dağıttıkları konusunu açıklarken de şöyle konuştu: “Sığla ağacı dünyada ender rastlanan bir tür. Bu son derece güzel görünen, güzel kokan, yağı özellikle ilaç ve kozmetik sektöründe kullanıldığı için değerli olan ağacın ilçemizde yaygınlaşması için biliyorsunuz ki, yıllardır çeşitli etkinlikler düzenledik.. Bugün de bu etkinliklerden birisini gerçekleştiriyoruz. Umarız, Cennet Marmaris'imiz, hep böyle güzelliklerle anılır ve tanınır”

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR