Alanyadan puanla döneceğiz

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Marmaris Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Ali Çınar, hafta sonu deplasmanda yapacakları TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Marmaris Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Ali Çınar, hafta sonu deplasmanda yapacakları

Çınar, Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk üç haftasında aldıkları mağlubiyetlerin ardından, Afyonkarahisarspor galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Çınar, ''Afyonkarahisarspor maçı bizim için kırılma noktasıydı diyebiliriz. Göze hoş gelen bir futbol oynamadığımızı kabul ediyorum. Böyle maçlar sadece kazanmak için oynanır. Altınordu ve Adana Demirspor maçlarında ortaya koyduğumuz mücadele bu galibiyet konusunda bizi ümitlendirmişti. Moral, motivasyon ve şehir açısından bu galibiyet çok önemliydi'' diye konuştu.

Kazanmanın vermiş olduğu moralle Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Çınar, şunları söyledi:
''Grupta bütün takımlar birbirini yenebilecek güçte. Alanyaspor her yıl Play-off'u hedefleyen ve bu yıl kadrosunu daha da güçlendiren bir takım. Rakibimizin güçlü olması bize ürkütmüyor, iyi motive olmamızı sağlıyor. Oyuncularım çok moralli. Hazırlıklarımızı tamamlayıp cumartesi sabahı Alanya'ya hareket edeceğiz. Kişisel hatalar yapmazsak puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum.''
Alanyaspor'u, Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ne karşı aldığı galibiyetten dolayı kutlayan Çınar, rakiplerinin bu galibiyetin moraliyle oynayacağını ifade etti.

Bu arada, Marmaris Belediyespor'da, Alanyaspor maçı öncesi Servet, İbrahim ve Ahmet'in sakatlıklarının sürdüğü öğrenildi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR