Marmaris’in önemli kurumlarından Aksaz Deniz Üs Komutanlığı ile Marmaris Kaymakamlığı arasındaki iş birliği ve koordinasyon, üst düzey ziyaretlerle pekiştiriliyor. Bu kapsamda, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Hamdi Abanoz, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, ilçede yürütülen çalışmalar, güvenlik, kamu hizmetleri ve kurumlar arası iş birliğini geliştirecek projeler ele alındı. Kaymakam Kaya, nazik ziyaretinden dolayı Tuğamiral Abanoz’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Kaymakam Kaya yaptığı değerlendirmede:
“Marmaris’in huzuru ve güvenliği için tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Deniz Üs Komutanlığımızın katkıları bizim için büyük bir güç kaynağıdır. Sayın Tuğamiralimize görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, kurumlar arası dayanışmanın ve Marmaris’in ortak değerleri için birlikte çalışma iradesinin güçlü bir göstergesi olarak değerlendirildi.