AKP’Lİ GENÇLERDEN MARMARİS ESNAFINA DESTEK

Marmaris Ak Parti Gençlik kolları, ilçe yaşayanlarının buluşma noktası olan Park büfe de bir araya gelerek, Marmaris esnafının yanında olduklarını belirttiler.

Marmaris Ak Parti Gençlik kolları, ilçe yaşayanlarının buluşma noktası olan Park büfe de bir araya gelerek, Marmaris esnafının yanında olduklarını belirttiler.
Geçtiğimiz Cumartesi günü AKP gençlik kolları üyeleri kemik Ali'nin büfesinde buluşarak Marmaris esnafının yanında olduklarını göstermek amaçlı bir toplantı yaptılar. Toplantıya AKP Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, Marmaris Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Aravi ve Ak Partili gençler katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Öztürk “ Gençlerimizin esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu etkinlik bize moral verdi. Onların yapacak olduğu tüm girişimlere Ak Parti olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Marmaris Gençlik kolaları Başkanımız , hem genç hem de dinamik.Kendisine başarılar diliyorum. Muğla ve Marmaris'te 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde şu anki tablonun değişeceğine inanıyorum dedi. Başkan Muzaffer Aravi “ Marmaris Ak Parti Gençlik Kolları olarak Marmaris'in simgesi olan Kemik Ali'ye destek olmak amacıyla tost günü düzenledik. Bizler sadece Marmaris'li esnaflara değil, ilçemizde esnaflık yapan Adana'lı Ankara'lı ve diğer şehirlerden gelmiş olana esnaf vatandaşlarımızı da destekliyoruz. Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri