27/Mayıs 2011 tarihinde yapılan Muğla mıtıngınde konuşan sayın Recep Tayip Erdoğan'ın söylediği sözlerden dolayı Marmaris-Armutalan beldesinden istifalar başladı. Başbakanın söylemiş olduğu ''ülkenin durumu 2002 yılından daha kötü ise AKP ye oy vermeyin,ama şimdi daha iyi ise AKP ye oy verin''söyleminden etkilenen vatandaşlar topluca istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) Katıldılar.
AKP'nin Marmaris'te ilk üyelerinden olan İSMAİL ŞAHIN ''Ülkenin kötü yönetilmesinden issizliğin fazla oluşundan,yalanlardan, devletin kırılma noktasına geldiğinden AKP den istifa ederek MHP saflarına katıldığını açıkladı.
Beraberinde istifa edenler dek devlet tek millet sloganı ile MHP ye Armutalan da güç kazandıracaklarini ifade ederek vatanımız için hayırlısını olsun dediler..
İsmail Şahin, Mevlü t Ünlü, Muhammet Kaya, Orhan Yiğit, Murat Ünlü, Murat Sevim, Ercan Şahin, Kemal Ayhan, Uğur Gökalp ve Abdullah Salkım
MHP Armutalan Belde Başkanı Mehmet Altınova şunları dile getirdi: "Yapılacak çok iş var söylenecek çok söz var, yiğidin bol olduğu ARMUTALANIN yiğitlerine hitaben..
AKP'nin bölgemiz için bir UCUBE turizm anlayışı olduğunu vurgulamak istiyorum. Çünkü Marmaris-Gökova arası yapılan yolun 9 yılda bitirmemelerini yadırgıyorum. Bitmez çünkü yandaşlarını zengin etme peşinde yoğunlaşmışlardır. Vatandaşı düşünen halleri hiç mi hiç kalmamıştır akp'nin.
Birde bir yol tutturmuşlar İLERİ demokrasi dedikleri ''TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARI''yeniden hortlatma peşindeler.
Ülkemizde 24 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor başbakanın issızlığa çare bulma gıbı bir projesi yok.( Yörede yaşayan vatandaşlarımıza çılgın proje değil de doğru projeler gereklidir, bunlarda MHP de mevcuttur.
Yıl 2002 mutfak tüpü 15,00 TL
Yıl 2011 mutfak tüpü 55,00 TL olmuş, bunun neresi iyidir kamuoyuna ve milletimize soruyorum? Takdir ve karar milletindir.
Beldemizde MHP'ye katılımlarından dolayı arkadaşlarımı çanı gönülden tebrik eder, MHP ailesine ve milletimize hayırlar getirmesine cenabı ALLAH'tan niyaz eylerim.
Bu katılımlar bizlere güç vermiştir ve Armutalan beldesinde Türk tarihinin en yüksek oyunu alacağımızın müjdesini de şimdiden sizlerle paylaşmak istiyorum.dedi
..
AKPden MHPye Katıldılar
MHP Armutalan Belde Başkanı Mehmet Altınova şunları dile getirdi: "Yapılacak çok iş var söylenecek çok söz var, yiğidin bol olduğu ARMUTALANIN yiğitlerine hitaben..
Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.