AKPde seçim çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Marmaris İlçe Teşkilatı Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvuru formlarının ellerine ulaştığını belirtti.


Belediye başkanlığı, belediye ve il genel meclisi üyeliğine aday adayı olmak isteyenlerin başvuru formlarını ilçe başkanlığı bürosundan alabileceklerini söyleyen İlçe Başkanı Mete, “Marmaris'e hizmet etmek isteyen aday adayı olma medeni cesaretini gösteren herkese kapımız açık. Genel seçimlerde sadece vekil yakınlarına aday yasağı getirilmişti, ancak yerel seçimlerde yasağın kapsamını, milletvekili, belediye başkanı ile il ve ilçe başkanlarının birinci ve ikinci derece yakınlarını kapsayacak şekilde genişletildi. Aday adayı olacaklardan, ilçe belediye başkanlığı için 750, nüfusu 10 binin altındaki beldelerin belediye başkanlığı için 400, belediye yada il genel meclisi üyeliği için 250'şer YTL başvuru ücreti alınacaktır. Kadın adaylardan bu paraların üçte iki, özürlülerden ise dörtte bir oranında talep edilecektir” şeklinde konuştu.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ