Akhisar Belediyespor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

(Fotoğraflı)

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu. kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, önemli bir maça çıkacaklarını, eksik ya da cezalı oyuncularının bulunmadığını belirtti.

Eskişehirspor maçının kendileri için Ziraat Türkiye Kupası'nda "ölüm kalım" maçı olmadığına dikkati çeken Hamzaoğlu, "Bundan sonra daha oynayacağımız, Bursaspor maçı var. Bu iki maçtan da gerekli puanları alarak kupada yarı finale kalmak istiyoruz" dedi.

Antrenmanı izleyen Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral ile sohbet eden Hamzaoğlu, Güral'a takımın son durumu hakkında bilgi verdi ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, Akhisar Belediyespor, ara transfer döneminin son gününde Belçika Ligi takımlarından Mons'dan transfer ettiği Bahattin Köse ile sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki forvet oyuncusunun 88 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Muhabir: Ahmet Bayram
Yayınlayan: H. İbrahim Uyar

Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ
YABAN DOMUZLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI ARANIYOR
ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLER İÇİN BELEDİYE’DEN UYARI
Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE
KADIN KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR KAHVALTISI