Akaryakıt dolandırıcıları tutuklandı

Marmaris'te jandarma tarafından gerçekleştirilen akaryakıt dolandırıcılığı operasyonunda, vatandaşları yaklaşık 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen akaryakıt dolandırıcılığı operasyonunda, vatandaşları yaklaşık 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla ile Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 6 aydır sürdürdükleri istihbarat çalışması sonucunda ilçe merkezindeki bir akaryakıt firmasının bürosuna operasyon düzenledi.
Operasyonda, ÖTV'siz akaryakıt satışı yapılan tankerlerin sayaçlarını eksik ölçüm yapması için ayarlayarak 2 yıl içerisinde vatandaşları yaklaşık 2 milyon TL dolandırdığı iddia edilen firmanın 7 yetkilisi, S.S (53), S.S (38), T.G (44), B.H.G (33), N.İ (46), Ş.İ (41) ve H.A (51) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan, zanlılar, bir hafta süren Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından, ''örgütlü olarak dolandırıcılık ve vergi kaçırma'' iddiasıyla çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI