Ak Partili Yöneticiler, Yeni yılda da Sağlık Çalışanları ve Emniyet Güçlerimizin yanındayız

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, yeni yılda da sağlık çalışanları

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, yeni yılda da sağlık çalışanları ve Emniyet güçlerinin yanında oldu. AK Parti Marmaris İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, İlçe Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Osman Ekinci, İlçe Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Güleryüz ve İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Ozan Saban yeni yılın ilk dakikalarında Marmaris Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma komutanlığı ve İlçe Emniyet müdürlüğünde görev yapan memurları ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti. 
İlk olarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne gelen AK Parti yönetimi, nöbet tutan doktor ve hemşirelere tatlı ikram etti. Acil serviste yatan hastaları da ziyaret eden partililer, sonrasında yine görev başında olan Jandarma ekiplerini ziyaret ederek hatırlarını sordu. Son olarak Marmaris çarşı karakoluna geçerek, yılbaşında kalabalık sokaklarda yoğun bir tempoyla çalışan polis memurlarına başarılar diledi. 
Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, “yeni yılda da her zaman olduğu gibi toplum yararına nöbet tutarak sağlığımızı ve asayişi sağlayan memurlarımızın yanında olduk. Kendilerine özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz. Sizler görev başında olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti her zaman daha güçlü, daha huzurlu olacak” dedi.

Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor