AK PARTİLİ Mete'den, Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti İl Başkanı Sayın Kadem Mete, “Tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımıza bayram mesajı gönderdi.

Mesajında pandemi dönemine ve Mescid-i Aksa’daki zulme işaret eden Mete, şu ifadelere yer verdi. “Değerli Muğlalılar, saygıdeğer halkımız ve Müslüman kardeşlerimiz, Bereket, rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktığımız Ramazan Bayramı vesilesiyle; milletçe ve muhabbetle kucaklaşmayı can-ı yürekten istesek de bu içten teması pandemi nedeniyle maalesef gerçekleştiremiyoruz. Bayramlar, sevgiyi paylaşmak için, toplumsal barışı ve kardeşliği pekiştirmek içindir. Bayramlar, birlik ve beraberliği tesis etmeye vesiledir. Fakat İslam coğrafyasında dökülen gözyaşları nedeniyle bu bayram içimiz buruk, yüreğimiz dağlı. Bu duygular içinde, Muğlalı kardeşlerimiz başta olmak üzere bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bu bayramı acı, gözyaşı ve mutsuzluk içinde geçiren tüm din kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan sabırlar diliyorum.” dedi.

ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ
YABAN DOMUZLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI ARANIYOR
ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLER İÇİN BELEDİYE’DEN UYARI
Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE