Ak Partili Gökmen: Marmarislilerimizden ricam en kısa sürede aşınızı olun

Türkiye genelinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından başlatılan Covid-19 aşılama seferberliği Marmaris’te de sürüyor.

Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki aşı odalarında vatandaşlar rahat bir şekilde Covid-19'a karşı aşılarını oldu. Bunun yanı sıra ilçe genelinde aile hekimliklerinde vatandaşların Covid-19 aşısını olmaları için 15 Haziran'dan itibaren aşı seferberliğini başlatıldı.

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı da başlatılan seferberliğe destek verdi.

E-Nabız sistemi üzerinden aşı randevularını alan partililer gün içerisinde randevu saatlerine göre aşılarını olmak için Devlet Hastanesine geldi.

Sabah erken saatlerde İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Ozan Saban, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı İsmail Güleryüz, İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Kazım Akgün, İlçe Siyasi Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Kemal Onur Tavacı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi, aşı olmak için hastaneye gelerek ilk doz aşılarını oldu.

Aşılamanın önemine dikkat çeken AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “Pandemi sürecinde aşıyla birlikte çok yol kat ettik. Bu illetten kurtulmanın eğişindeyiz. Devletimizin imkanları ve halkımızın kararlı desteği sayesinde salgın engelini bu yaz aşacağız. Özellikle Marmaris aşılamada çok iyi noktalara gelmiş bulunuyor.” dedi.

Gökmen ayrıca pandemi sürecinde en büyük yükü göğüsleyen sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

MARMARİS’TE COŞKULU KUTLAMA
MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL