AK Partiden MHP ile İyi Partiye Ziyaret

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri MHP ve İyi parti ilçe teşkilatlarına ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk ziyaretini İyi Partiye gerçekleştiren, Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Siyasi Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ayhan, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Erdal Kandemir, İlçe İnsan Hakları Sorumlu Birim Başkanı Dilek Erevciler, İlçe Teşkilat Başkan Yardımcı Kazım Akgün ve İlçe Yönetim Kurulu Y. Üyemiz Ersin Tayfur’la  İyi Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ni teşkilat binasında ziyaret ettiler.

 

Başkan Gökmen İyi Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve İyi Parti İlçe Yönetimi’ne ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Ak Partili yöneticiler ikinci ziyaret ise, Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ilçe binasında ziyaret ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanlığı adına Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve İlçe Yönetimi’ne ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI