AK Parti'de sandık yönetim kurulu toplantıları başladı

AK Parti sandık yönetim kurulu toplantıları Marulcu Mahallesi'ndeki 1310 numaralı sandıkla başladı

AK Parti bünyesinde en küçük yönetim birimi kabul edilen, sandık yönetim kurulu toplantıları, İl Başkanı Mehmet Zeybek'in, Marulcu Mahallesi'nde oy kullanacağı 1310 numaralı sandıkla başladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Parti binasında gerçekleştirilen ilk toplantıda yaptığı konuşmada, partinin temel yönetim birimi kabul edilen, sandık yönetim kurulunun seçmenle iletişim açısından kritik bir işlevi yerine getireceğini söyledi.

Sandık yönetim kurulu üyelerinin görev aldıkları sandıkta oy kullanacak olan vatandaşlarla yüz yüze iletişim kurmaları gerektiğine dikkat çeken Zeybek, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak sandık yönetim kurulu toplantılarına başladık. Bu dönemde yüz yüze iletişim ve birebir seçim çalışmaları en etkili faaliyetimiz olacak. Bu stratejinin teorisini genel merkezimizden gelen teşkilat başkan yardımcılarımız tarafından bir süre önce gerçekleştirdiğimiz eğitim toplantısında öğrendik. İnşallah pratiğini de AK Parti olarak tüm sathında uygulayacağız. Hepimiz milletimizin partimize ve liderimize gösterdiği teveccühe layık olmak için görev yapıyoruz. Başbakanımız dediği gibi seçim sandıkta kazanılır. Kendimize güvenelim, sandığımıza sahip çıkalım."

Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Cevdet Keçeci, Mahalle Koordinatörü Levent Seleoğlu ile sandıkta görev alan yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri katıldı.

Muhabir: Canan Uğurlu
Yayınlayan: Mürsel Çetin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri