Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında turizm sezonu öncesi esnafın talep, öneri ve yaşadığı sorunlar yerinde dinlendi. Görüşmelerde özellikle personel temini, altyapı eksiklikleri, çevre düzenlemeleri ve sezon hazırlıkları gibi konular öne çıktı.
Esnafların, belediye hizmetleri noktasında yaşanan aksaklıklara dikkat çektiği belirtilirken; temizlik, yol ve çevre düzenlemeleri gibi temel hizmetlerde yeterli hazırlığın yapılmadığı yönündeki şikâyetlerin yoğunlaştığı ifade edildi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Muzaffer Aravi, turizm sezonu öncesinde eksikliklerin giderilmemesinin hem esnafı hem de bölgeye gelen yerli ve yabancı turistleri olumsuz etkileyebileceğini belirterek, belediye yönetimini İçmeler’in turizm potansiyeline yakışır bir hazırlık süreci yürütmeye davet etti.
Aravi, “İçmeler, bölgemizin turizm açısından en önemli değerlerinden biridir. Esnafımızın güçlü olması, bölge ekonomisinin de güçlü olması anlamına gelir. Bu anlayışla esnafımızın yanında olmaya ve sorunların çözüm sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti heyeti, ziyaret sonunda misafirperverliklerinden dolayı tüm esnafa teşekkür ederek, yaklaşan turizm sezonunun İçmeler’e ve bölge esnafına hayırlı, bereketli ve bol kazançlı geçmesi temennisinde bulundu.