- AK Parti Germencik İlçe Danışma Meclis toplantısı

Milletvekili Gültekin Kılınç:-"Aydın bir beş yıl kaybetmiştir. Bundan sonra bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, partisinin yerel seçimlerde hem Aydın hem de ilçelerinde galip geleceğini söyledi.

Kılıç, AK Parti Germencik İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayında duaya daha çok ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Çünkü memleketin istikrarını bozmak için uğraşan güçler var. Bu nedenle bizler uyanık olan insanlar olmalıyız. Zaten bizler köşesine sinen saklanan insanlar asla değiliz, olmayacağız" dedi.

Yerel yönetimlerin çalışmalarını eleştiren Kılınç, Aydın'da hiçbir belediye başkanının proje hazırlamadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Beş yıl boyunca yan gelip yatmakla hizmet edilmez. Ankara'ya proje getiren belediye başkanlarının yaptığı hizmetler bellidir. Ankara'ya gelmeye korkan belediye başkanlarının yerine iline ve ilçesine hizmet etmeyi amaçlayan belediye başkanlarını getirelim. Aydın bir beş yıl kaybetmiştir. Bundan sonra bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Bunun için 2014 yerel seçimlerinde iyi çalışarak hem Büyükşehir Belediyesini hemde ilçe belediyelerini almalıyız."

Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri