Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Ürün'den, AKÜ’den mezun olan AK gençlere plaket

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği yemekte Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden mezun olan üniversite teşkilatı mensuplarına birer plaket verdi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu tarafından AK Parti üniversite teşkilatı mensuplarına verilen yemeğe katılan Ürün, bir siyasi hareketin geleceğinde en önemli unsurun gençler olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin mevcut genç potansiyeli ile Avrupa ülkelerinin gıpta ile baktığı bir ülke olduğunu belirten Ürün, şöyle devam etti:

"Bugün girdiği her seçimde sandıktan birinci çıkan bir siyasi hareket olan AK Parti’nin bu başarısında şüphesiz gençlik kollarının da emeği bulunmaktadır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’nin oluşumunda koyduğu hedefler doğrultusunda gençlik kollarına büyük önem vermektedir. Öğrencilik yılları mutlaka iyi değerlendirilmeli. Bu ülkede makbul insan görevini yapan insandır sözü çok önemli. Üniversite öğrencisisin görevi nedir? Okulunu en iyi derece ile bitirmek. Fakülte ise 4 yılda mezun olmak ama sadece bu da değil. Milyonlarda genç içinde tercih edilebilir olması için mutlaka kendini geliştirmesi de gerekiyor bu öğrencinin. Aynı zamanda ülkenin sorunlarını bilen, gündemi iyi okuyan insanlar olması da gerekiyor. AK Parti üniversite teşkilatının bunu yaptığını düşünüyorum. Onların bu ülkenin geleceğine dair söyleyecek sözleri var. İnşallah AK Parti üniversite teşkilatından yetişen insan gücümüz yarın bu ülkenin geleceğinde milletvekili, bakan, parti yöneticisi sıfatıyla söz sahibi olacaktır."

İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu da “Genç kardeşlerimizin üniversite hayatı boyunca yanlarındaydık. Gönül bağımız hepsiyle olabildiğince kuvvetli. AK Parti ailesinin içinde tanıdığım kardeşlerimle sadece üniversite hayatı boyunca beraber değiliz. Allah nasip ettiği müddetçe hepsiyle bağlarımız kopmadan devam edecek" dedi.

Daha sonra AKÜ'den mezun olan gençlere Milletvekili Halil Ürün plaket verdi.

-Ürün, 2. Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurulu’na katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2013 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantının yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmesi nedeniyle Kooperatif Başkanı Mustafa Keser ve sanayi esnafı ile bir araya gelen Ürün, esnafın sorularını yanıtladı.

Ürün, sanayi esnafının önemine dikkat çekerek, en son burayı 2011 yılında ziyaret ettiklerini belirtti.

Genel Kurul'un yeterli çoğunluk sağlamaması nedeniyle ertelenendiğini ifade eden Ürün, şunları söyledi:

"İnşallah Genel Kurul bir hafta sonra gerçekleştirilecek. Biz de gelmişken sanayi esnafımızın sorun ve beklentilerini dinlemek adına buradayız. Bugün biz buraya geldik fakat esnafımızın sayısı genel kurulun yapılması için yeterli gelmedi. Bu noktada esnafın kooperatifine sahip çıkması gerektiğini belirtmek isterim. İnşallah bir sonraki genel kurul toplantında yeterli çoğunluk sağlanır."

Muhabir: Canan Uğurlu
Yayınlayan: Mürsel Çetin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri