Afyonkarahisar'da Ali Çetinkaya anıldı

AFYONKARAHİSAR CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ali Çetinkaya'nın ölümünün 64'üncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

AFYONKARAHİSAR CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ali Çetinkaya'nın ölümünün 64'üncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Garı'ndaki Ali Çetinkaya büstünün önünde toplanan CHP il ve ilçe yönetimi üyeleri, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu.

CHP Afyonkarahisar İl Sekreteri Vedat Sever, törende yaptığı konuşmada, Çetinkaya'nın Kurtuluş Savaşı kahramanı olduğunu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı yaptığını anımsattı.

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan da Çetinkaya'nın Kurtuluş Savaşı'nın ilk kurşununu atan cesur ve yiğit bir insan olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından tören, Çetinkaya'nın mezarı başında okunan mevlit ile devam etti.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Deniz Açık

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri