Afişli Mücadele Takdir Topladı

Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında  özel olarak hazırlanan afişleri  şehrin birçok yerinde vatandaşların bilgilendirilmesi için teşhir eden polisler özverili çalışmaları takdir topluyor.

Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde ilçede yürütülen Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde özel olarak afişler hazırlatılmış, hazırlatılan afişler de  vatandaşların sıklıkla bulunduğu yerlerde teşhir edilmeye başlanmıştı.

Afişlerle bilgilendirilen Yatağan İlçesinde yaşayan vatandaşlar, polislerin bu özverili çalışmalarını takdirle karşılıyorlar. Üstelik polislerin Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamındaki çalışmaları bununla da sınırlı değil. Gün boyu resmi polis araçlarından yapılan anonslarla vatandaşların sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri, hijyen kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda vatandaşlar sürekli uyarılıyorlar. Yine polisler internet bağlantılı tablet bilgisayarlar ve cep telefonları aracılığıyla başta pazarcı esnafları olmak üzere ilçe dışından Yatağan ‘a gelen vatandaşların karantina kurallarına uyup uymadıklarını kontrol ediyorlar.

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti