Adliyenin önünde araç yangını

Marmaris Adliyesinin önünde, seyir halindeki bir otomobilde, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, korkulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine çok kısa bir sürede gelen Armutalan ve Marmaris Belediyesi itfaiye personeli, olası bir faciayı önl


Marmaris Adliyesinin önünde, seyir halindeki bir otomobilde, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, korkulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine çok kısa bir sürede gelen Armutalan ve Marmaris Belediyesi itfaiye personeli, olası bir faciayı önledi.

Olay dün sabah saat 09.15 sıralarında Yunus Nadi Caddesi'nin Adliye Binası önündeki bölümünde meydana geldi. 34 BK 54 34 plakalı eski model bir otomobil, seyir halindeyken motor bölümünden alevler ve dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü Hüseyin Tezel, aracını durdurup, can havliyle kendini araçtan dışarı atarken, vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Yüzlerce kişi, korku ve heyecan dolu bakışlarla gelişmeleri izlerken, Armutalan Belediyesi'nin 3, Marmaris Belediyesinin ise 1 itfaiyesi, çok kısa sürede olay yerine gelip, yangına müdahale ederek olası bir faciayı önledi. Yanmakta olan araca cansiperhane şekilde yanaşarak yangını söndüren itfaiyeciler vatandaşlar tarafından alkışlandı. Öte yandan araçtaki yangının elektrik kontağından kaynaklandığının tahmin edildiği öğrenildi.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI