Açıkgöz, MTO’ya aday

Dün İstanbul'da TÜROFED ile İş Bankası arasında imzalanan “Turizmciye Kolay Kredi” sözleşmesi detayları hakkında görüş almak üzere aradığımız GETOB Başkanı İlhan Açıkgöz, “yaşanılan global ekonomik krizin turizmciye yansımasını kırabilmek ve turizm sektör



Marmaris'te yayın yapan Yankı Gazetesi'nde Marmaris Ticaret Odası Başkanlığı adaylığına isminin geçtiğini ve düşüncelerini öğrenmek istediğimiz Açıkgöz, turizm camiasında Mustafa Karacan'ın aday olmayacağını açıklaması üzerine bana değişik yerlerden ve isimlerden gelen çeşitli öneriler oldu. Bu ilgi ve teveccühe de teşekkür ederim. Marmaris'in güçbirliğine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Uzlaşmacı bir tavırla, ortak bir noktada buluşularak hareket edilebilme durumunda aday olurum, açıklamasında bulundu.

Açıkgöz, Marmaris'te her birim kendi iş alanı anlamında bir takım girişimlerde bulunup bir şeyler yapmaya çalışıyor. İşte, bu girişimleri ortak bir zeminde buluşturmak gerekliliğine inanıyorum, dedi.

TÜROFED olarak turizm sektöründe ciddi girişimlere imza atıldığına değinen Açıkgöz, İş Bankası ile imzalanan Kredi Protokolünün detaylarını hafta içinde yapacakları toplantılarla sektör temsilcilerine anlatacaklarını belirtti.

Dalaman Bölgesine uçmayı düşünen ve uçma girişimi olabilecek bazı uçak firmalarıyla görüşmelerde bulunmak amacıyla İngiltere'ye gitmek üzere havaalanında olduğunu belirten İlhan Açıkgöz, Salı gününden itibaren Marmaris'te olacağını ve birçok konuya da açıklık getireceklerini söyledi.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI