Acar’ın Marmaris’i “İYİ” Yapacak Yeni Projeleri

Haber Merkezi

İyi Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ali Acar’ın ziyaret duraklarından biri de Marmaris Ordulular Derneği oldu.Dernek Başkanı Yaşar Karaosmanoğlu ve çok sayıda dernek üyesinin katıldığı ziyarette Acar, vatandaşların görüş ve beklentilerini dinledi, yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

Marmaris’e Kültür Merkezi Projesi

Acar, Marmaris’in sorun ve ihtiyaçlarını bildiklerini belirtti. Acar, Marmaris halkının gün boyunca kullanabileceği bir Kültür Merkezi Projesini hayata geçireceklerini söyledi. Bu projeyle Marmaris’in sosyal ve kültürel yaşamının yeniden ivme kazanacağı ve ilçenin önemli ihtiyaçlarından birinin karşılanacağı kaydedildi.

Taziye Evi Projesi

Yerel yönetimlerin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak düzenlemeleri ve donanımları hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çeken Acar, Marmaris’e ilçenin eksikliklerinden biri olan Taziye Evi yapmayı planladıklarından da bahsetti.

Küçük Dostlara Canlı Rehabilitasyon Merkezi

Başkan Adayı Ali Acar, Marmaris’te yaşayan sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçlarını gidermek amacıyla modern bir Canlı Rehabilitasyon Merkezi projesini ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ