Acar’ın kahvesine büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan adayı ve Mevcut Belediye Başkan adayı Muhammet Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında halk ile iç içe olmak için geçen günlerde görkemli bir törenle açılışını yaptığı seçim irtibat bürosunda halk ile sabah

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan adayı ve Mevcut Belediye Başkan adayı Muhammet Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında halk ile iç içe olmak için geçen günlerde görkemli bir törenle açılışını yaptığı seçim irtibat bürosunda halk ile sabah kahvesi içerek sohbet ediyor. Acar'ın sabah kahvesine büyük halkın büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Siyasi Partilerin Belediye Başkan adaylarının kesinleşmesinin ardından adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında halk ile içe olmak için çalışmalar yapıyor. Acar, geçtiğimiz günlerde Milletvekili Ali Arslan'ın da katıldığı görkemli bir törenle seçim irtibat bürosunu açmıştı. Açılışın yapılmasının ardından Başkan Acar, halkı Cumartesi ve Pazar günleri 11.00 12.30 arasında kahve içerek sohbet etmeye çağırdı. Halk Acar'ın sabah kahvesine büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Ali Acar'ın sıcak ve samimi tavırları dikkat çekti. Seçim irtibat ofisinde kadınların yoğunluğu dikkat çekti.

Sevgi Acar elleriyle kahve ikram etti.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın halk ile bütünleşmek için düzenlediği sabah kahvesini bizim ile için programında eşini her zaman destekleyen ve yanında olan Sevgi Acar, elleriyle misafirlere kahve ikram etti. Ayrıca CHP'li kadınların Seçim irtibat ofisinde kendileri anlaşarak börek vb. şeyleri yapıp getirdikleri bildirildi.

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR