Acar’ın ciddi Rakibi Değertaş

Yerel seçimlere az bir zaman kala seçimlere katılacak siyasi partilerin adayları netleşmeye devam ediyor. Yılbaşından önce CHP'den istifa ettiğini duyuran Marmaris'in tanınmış simalarından, barışçıl, saygıdeğer işadamı Kenan Değertaş'ın Demokratik Sol Par

Yerel seçimlere az bir zaman kala seçimlere katılacak siyasi partilerin adayları netleşmeye devam ediyor. Yılbaşından önce CHP'den istifa ettiğini duyuran Marmaris'in tanınmış simalarından, barışçıl, saygıdeğer işadamı Kenan Değertaş'ın Demokratik Sol Parti'den (DSP) Marmaris Belediye Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.

Marmaris'te siyaset kızışmaya devam ediyor. Yılbaşından önce CHP'den çeşitli sebeplerle istifa eden “Sosyal demokrat anlayışa uygun bir çalışma ortamı bulamadım” diyen Çağlar Teknoloji sahibi Kenan Değertaş'ın bende varım demek için Demokratik Sol Parti'den (DSP) Marmaris Belediye Başkanlığına aday olacağı ve adaylığını ileri günlerde duyuracağı öğrenildi. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Ali Acar ile birlikte çalışan Kenan Değertaş, 29 Mart 2009 seçimlerinde karşısına rakip olarak çıkıyor.

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET