Acar Ünlü CHP’den Ayrıldı, YENİ Parti’ye Katıldı

Haber: Temel Irmak

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak YENİ Parti’ye katıldı.

Ünlü’nün parti değişikliği, bugün düzenlenen katılım töreniyle resmiyet kazandı. Törende Acar Ünlü’ye YENİ Parti rozeti takılırken, beraberindeki belediye meclis üyeleri de yeni parti saflarına katıldı.

Böylece Marmaris siyasetinde bir süredir gündemde olan “Acar Ünlü hangi partiye geçecek?” sorusu da yanıtını bulmuş oldu.

Acar Ünlü ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, bundan sonraki siyasi çalışmalarını YENİ Parti çatısı altında sürdürecek.

Katılım törenine YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Gizem Özcan, YENİ Parti Muğla İl Başkanı Nail Kızıl, Muğla milletvekilleri Cumhur Uzun ve Süreyya Öneş Derici, YENİ Parti Marmaris Kurucu İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan YENİ Parti Marmaris Kurucu İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ, Acar Ünlü ve beraberindeki isimlerin partiye katılımıyla Marmaris’te yeni bir siyasi dönemin başladığını söyledi.

Özbozdağ, partinin Marmaris’te büyüyerek yoluna devam edeceğini vurgularken, katılımın hem ilçe siyaseti hem de YENİ Parti açısından önemli olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri