AB Bakanlığı'na getirilen Çavuşoğlu AA'ya konuştu

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığına getirilen Mevlüt Çavuşoğlu, yeni göreviyle ilgili duygularını AA ile paylaştı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığına getirilen Mevlüt Çavuşoğlu, "Egemen beyle çok eski dostuz. Görevi ondan devralmak önemli" dedi.

Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, kendisini bu göreve uygun gördüğü için teşekkür ettiğini belirtti.

Egemen Bağış'ın bakanlıktan ayrılacak olması nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını vurgulayan Çavuşoğlu, "Egemen beyle çok eski dostuz. Görevi ondan devralmak önemli. Bakanlığa benim atanmamdan kendisini de çok memnun oldu" diye konuştu.

Çavuşoğlu, siyasette bu gibi bayrak ve görev değişimlerinin olabildiğinin altını çizerek, AB ile ilişkilerin daha iyi noktalara gelmesi için Egemen Bağış'ın desteğini alacaklarını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri