473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne doğru

MANİSA AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali saçım törenine hükümet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım'ın katılacağını bildirdi.

MANİSA AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali saçım törenine hükümet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım'ın katılacağını bildirdi.

Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ı dernek binasında ziyaret eden Mersinli, Derneğin Manisa'yı tanıtma adına çok güzel işler yaptığını, Festivalin son 10 yıldır çok iyi seviyelere geldiğini söyledi.

Festivalin son günü gerçekleşecek olan mesir saçım törenine hükümet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım'ın katılacağını belirten Mersinli, şöyle konuştu:

"Manisalı eskiden sadece mesir saçımı sırasında bir heyecan yaşıyordu. Şimdi 4-5 güne ve bir haftaya yayılan farklı etkinliklerle festivalin içerisinde yer almaya başladı. Herkes heyecan duyuyor. Bu Manisa'ya katkı adına, kendini ifade etme adına da çok güzel bir şey. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte bu heyecana sadece merkezin değil bütün ilçelerin önümüzdeki yıldan itibaren ortak olacağına düşünüyoruz."

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Tolga Albay

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri