4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Fethiye'de yapılacak

(Fotoğraflı)

Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi'nin 4'üncüsünün, bu yıl 16 ülkenin katılımıyla Fethiye'de yapılacağı bildirildi.

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliğinin 2 yılda bir düzenlediği Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi'nin bu yıl Türkiye'nin yanı sıra Belarus, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Kazakistan, Makedonya, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Ukrayna, Kırım, Azerbaycan'ın kurduğu Apislavia Arıcılar Birliği ile ortak yapılacağını söyledi.

Kongrenin 5-9 Kasım tarihlerinde Fethiye Ölüdeniz'de yapılacağını bildiren Şahin, "6-9 Şubat tarihlerinde kongremizin Bilim Kurulu, Düzenleme Kurulu ve Apislavia Arıcılar Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Muğla'ya gelecek. Muğla'da kongre düzenlemeleri ve kongre konsepti hakkında toplantılar yaparak ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.

Şahin, kongre heyeti ile Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatçı'yı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti