2023 Yılının Habercileri

Kahramanmaraş'ta meydana

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından deprem bölgesine görev yapmaya giden Habertürk ekranlarının başarılı sunucusu Mehmet Akif Ersoy ile
Gazeteci - Yorumcu Faruk Aksoy ve CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk yaptıkları tarafsız habercilikleriyle yılın gazetecisi ve televizyoncusu olarak milyonlarca seyircilerin takdirlerini kazandılar.

Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak, örgütlü basın meslek kuruluşları 2023 yılının televizyon haber muhabir ve yorumcuları olarak CNN TÜRK 
muhabiri Fulya Öztürk, 
Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy ile
Gazeteci - Yorumcu Faruk Aksoy'a verilmesini öneriyorum.

Irmak sözlerine şöyle sürdürdü: Gönül isterdi ki, deprem felaketi yaşanmasın. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza Allah'ım şifa versin. Ülkemizin başı sağ olsun. 

Irmak sözlerini şöyle bitirdi: "Deprem bölgelerinden tarafsızca haberlerini yapıp, kamuoyuyla paylaşan ve halkımızın takdirini kazanan gazeteci arkadaşlarımızla onur duydum. En iyi ödülü aslında halkımız onlara güvenerek verdi. Ama örgütlü basın kuruluşları da bu gazeteci dostlarımızı unutmamalı. Onların vereceği ödül, genç gazeteci arkadaşlarımıza da cesaretlendirecektir.' Dedi. 

Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU